Living the dream

Hej kära vänner! Det var ett tag sedan vi skrev här. Det beror nog på att skolan har börjar likna en vardag. Kan ni tänka er att vi varit här i över tre veckor? 

Vi måste bara berätta om vår dag. För den här dagen har varit magisk. Vi har sett två helt skilda världar. Den ena fylld med kreativitet och den andra med genialitet. Ja som ni säkert redan läst över våra andra sociala medier; vi har besökt Pixar Animations Studios och Facebook. De här rundvandringarna som vi har haft under dagen är något vi sent kommer glömma! Vi startade dagen med Pixar. Väl där fick vi vår egna lilla rundtur. Deras "kontor", om
man nu kan kalla det så, var som ett campus. Fotbollsplan, simbassäng, gym och olika restauranger, och allt var gratis. Vidare fick vi se olika kontor som var extremt kreativt gjorda. Gah! Allt var fantastiskt! Efter pixar begav vi oss till Facebook. Facebook kan beskrivas med ett ord, MÄKTIGT! Hur ofta ser man ett företag som är uppbyggt som en egen värld? De hade restauranger, sjukhus, cykelverkstad, you name it! Går knappt att beskriva, allt man någonsin kan önska sig fanns där. Man skulle kunna leva där inne.. Det var inte svårt att förstå att Facebook ägs av en relativt ung person. När vi strosade omkring på "huvudgatan" passerade vi små fester och människor på skateboard! Det var som om vi befann oss mitt i en collegefilm. 

Yes, vår dag har alltså varit fantastisk och vi är fortfarande rätt chockade över vad vi fått vara om. Några bilder från denna dag:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0