Angel Island

Den här dagen har varit helt underbar. Vi steg upp tidigt, tidigt imorses för att följa med Fanny och hennes värdfamilj till deras segelbåt. Med den seglade vi till Angel Island där vi spenderade vår dag tillsammans med hela klassen. Under dagen fick vi segla till Golden Gate Bridge och det var en mycket händelserik båttur. Tror inte vi var ensamma om att tycka att det var både kul och skräckinjagande. För väl framme vid bron var det dags att vända och vi hörde inte alls vad man skulle göra så flera av oss befann sig närmare vattnet än någonsin och det kära vänner.. det var LÄSKIGT. Det slutade väl och alla fick sig ett gott skratt!
 
När vi kom tillbaka till ön fick vi grillade hamburgare med mera. Mums mums. Därefter gav vi (den hurtiga familjen Wanger) oss iväg på en hike mot toppen av Angel Island. Det var en sjukt vacker utsikt! Vi måste nog nypa varandra flera gånger i armen för att inse att det här faktiskt är på riktigt. Nu är det dags för kvällsmat, bästa tiden på dagen! Ha det gott! 
 


Kommentarer
Postat av: Ebba-pappa

Olika falla ödets lotter... Medan ni angör en av världens läckraste hamninlopp har mor och jag vårstädat på landet. Slit och släp. Blir dock allt mer imponerad över alla fantastiska värdfamiljer som verkligen låter er se det bästa de har. Världsklass! (Men enligt väder-appen har vi det varmare?)
Fortsätt att skicka bilder, vi tittar på bloggen varje dag!!!

2014-04-27 @ 19:53:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0